Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak oceniacie ProMT2

Sunnyline2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem na większości serwerach od Deco i powiem, że zawsze dobrze jest tylko przy starcia dupy nie urywa a administracja po miesiącu leje na wszystko.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Grałem na większości serwerach od Deco i powiem, że zawsze dobrze jest tylko przy starcia dupy nie urywa a administracja po miesiącu leje na wszystko.

To samo co ten pan ;)
Opublikowano

To samo co ten pan ;)

Niestety pamiętam jak na Lomaxie 2 lata temu w zime grało 800osób i nawalało się smoki, żeby mieć hwangi.

Teraz gra tam wogóle ktoś?

Graczy Online: 0 :)

Chyba uzasadniłem w 100% moją wypowiedź xD

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

pro mt2 zeszło na psy... jak na stronie zobaczyłem nowe zbr które można tylko mieć za kase w realu to doszedłem do wniosku że dobrze że już nie gram w metina...(ps 1 zbr jest za 20zł [1 ze słabszych] wiec pozdr...)

DR5ChPt.png

Opublikowano

Jeden z najgorszych serwerów w tych czasach.

To samo Full dzieci serwer zrobiony pod is i płaciło się za rejestr (nie wiem czy nadal sie płaci)

Nie polecam.

Sygnatura1.png

Opublikowano

ProMt2- dużo dzieci (ale to nie przeszkadza bo się ich jeździ na 1 hita), Szybki exsp, Dużo PvP, Dużo zabawy. Szczerze polecam tego serva ale nie na dłużej jak na 6 dni :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...